Back2Smile staat bekend voor het leveren van de hoogste kwaliteit Teeth Whitening producten. Om deze reden hebben we een 100% resultaten- of geld-terug-garantie.

Wij zijn er van overtuigd dat je tanden op zijn minste 1 tot 2 tinten witter zullen zijn na het gebruik van onze Teeth Whitening Powder. Uiteraard is elk gebit anders en willen wij de mensen waarbij het uitzonderlijk niet zou werken (bijvoorbeeld wegens een grijze ondertoon) niet teleurstellen.

[RETOUREN]
Indien je je bedenkt en het artikel niet hebt geopend, dan kan je het artikel aan ons retourneren binnen 14 dagen. Stuur ons een berichtje dat je het artikel hebt geretourneerd en vraag a.u.b. een bewijsje aan van inleveren bij de postpunt (PostNL, DHL, Dpd of een andere postdienst).

[GELD-TERUG-GARANTIE]
Om in aanmerking te komen voor onze geld-terug-garantie, volg eenvoudigweg de onderstaande instructies:

1. Maak een duidelijke foto van je tanden voordat je onze producten gebruikt.
2. Gebruik onze Teeth Whitening Powder precies zoals geïnstrueerd.
3. Maak op de 1ste, 7e en 14e dag na het gebruiken van onze Teeth Whitening Powder een foto, om te kunnen aantonen dat je onze Teeth Whitening Powder correct gebruikt hebt.
4. Stuur naar back2smile1@gmail.com, je bestelnummer en jouw 4 foto’s samen met een foto van de gebruikte producten binnen 30 dagen na ontvangst.

5. Na onze goedkeuring, ontvang je een goedkeuringsnummer en een retourformulier via e-mail en kan je de producten retourneren.

Zorg ervoor dat je alle 4 andere foto’s in vergelijkbare lichtomstandigheden maakt om nauwkeurige resultaten weer te geven. Alle vóór en na foto’s moeten ook geldige datum- en tijdstempels bevatten.

Je hebt 30 dagen vanaf de ontvangen datum om een ​​geld-terug-garantie-aanvraag te verwerken. Aanvragen die niet aan deze criteria voldoen, worden niet goedgekeurd voor restitutie.